Home se-shpejti 🎞#Sisu – 08 Qershor 2023

🎞#Sisu – 08 Qershor 2023

🎞#Sisu – 08 Qershor 2023
45
0

Aksion/Luftë; 1 orë 31 min

Gjatë ditëve të fundit dëshpëruese të Luftës së Dytë Botërore, një kërkues i vetmuar (Jorma Tommila) kalon rrugët me nazistët në një vendstrehim në tokën e djegur në Finlandën veriore. Kur nazistët vjedhin arin e tij, ata shpejt zbulojnë se sapo janë ngatërruar me një minator jo të zakonshëm. Ndërsa nuk ka një përkthim të drejtpërdrejtë për fjalën finlandeze “sisu”, ky ish-komando legjendar do të mishërojë atë që do të thotë sisu: një formë guximi dhe vendosmëri e paimagjinueshme përballë mosmarrëveshjeve dërrmuese. Dhe pa marrë parasysh se çfarë do t’i hedhin nazistët, skuadra e vdekjes me një person do të bëjë përpjekje të egra për t’i kthyer arin e tij – edhe nëse kjo do të thotë të vrasë çdo nazist të fundit në rrugën e tij.

Rolet: Jorma Tommila, Aksel Hennie, Jack Doolan, Mimosa Willamo, etj.

Regjia: Jalmari Helander

https://www.lionsgate.com/movies/sisu

(45)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC