Home kino-abc “SHEEP AND WOLVES” 3D, çdo ditë ne ora 16:00 (bileta 3 euro)
  Previous Video "ESCAPE ROOM", ne ora 18:00

“SHEEP AND WOLVES” 3D, çdo ditë ne ora 16:00 (bileta 3 euro)

37
0

I Animuar/Aventure/Komedi; 1 ore 25 min

TEMA:

Në Qytetin e bashkuar te deleve dhe ujqërve jetohet një jetë e qetë, derisa të dalin dy mysafirë të papritur – një dhelpër polare dhe një dele e vogël. Askush nuk priste që ata të sillnin një rrezik vdekjeprurës, të cilat mund të kapërcehen vetëm nëse punojnë së bashku. Vetëm puna në grup mund të zgjidhë probleme të mëdha dhe të merret me sfida serioze – pasi ka forcë dhe unitet.

 

Rolet: Graham Halstead, Vladimir Chuprikov

Regjia: Vladimir Nikolaev

 

 

 

(37)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC