Home se-shpejti Me 23 Nentor 2017, shfaqet premiera boterore e filmit “THE KILLING OF SACRED DEER”, në ora 22:00

Me 23 Nentor 2017, shfaqet premiera boterore e filmit “THE KILLING OF SACRED DEER”, në ora 22:00

Me 23 Nentor 2017, shfaqet premiera boterore e filmit “THE KILLING OF SACRED DEER”, në ora 22:00
22
0

Dramë/Horror/Mister; 2 orë 01 min

 

TEMA: Dr Steven Murphy (Colin Farrell) është një kirurg i njohur kardiovaskular që udhëheq një familje të pastër me gruan e tij oftalmologe Anna (Nicole Kidman) dhe dy fëmijët e tyre shembullorë, 12-vjeçari Bob (Sunny Suljic) dhe Kim 14-vjeçar (Raffey Cassidy). Mbështetur në kufijtë e ekzistencës së tij të përkohshme suburbane është Martin (Barry Keoghan), një adoleshent jetim që Stiven e ka fshehur nën krahun e tij. Ndërsa Martin fillon të insinuojë veten në jetën e familjes në shfaqje gjithnjë e më të pahijshme, qëllimi i plotë i tij bëhet i qartë kur ai ballafaqohet me Stevenin që do të thyejnë lumturinë shtëpiake të familjes Murphy.

Rolet: Colin Farrell, Nicole Kidman, Barry Keoghan, Alicia Silverstone, Sunny Suljic, Raffey Cassidy, Bill Camp, etj.

Regjia: Yorgos Lanthimos

http://www.thekillingofasacreddeerfilm.com/

(22)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC