Home kino-abc “K Ë S U L A T”, çdo natë në ora 20:00

“K Ë S U L A T”, çdo natë në ora 20:00

99
0

Zhanri: Dramë

KËSULAT

ALB Portraitështë një film në të cilin pasqyrohet jeta e dy familjeve, një shqiptare dhe një sërbe – shokë dhe fqinjë nga i njëjti fshat në Kosovë, të cilat  i ndanë lufta në vitin 1999.

Regjia: Alan M Trow

Skenari: Jimi Tihofsi

Në rolet kryesore: Selman Jusufi, Bislim Muqaj, May-Linda Kosumovic, Ismail Kasumi, Fatime Sefaj, Jimi Tihofsi, Meli Qena, Labinot Lajçi, Furtuna Aliu, Avni Abazi, Besfort Daka, Nuhi Matoshi
Formati: 2D
Mosha: 15+

Web: https://www.kesulat.com/

Facebook: https://web.facebook.com/KESULAT/

(99)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC