Home kino-abc #Puss In Boots: The Last Wish – Vetëm gjatë vikendit në ora 15’00
  Previous Video #A Man Called Otto – Në ora 17'00

#Puss In Boots: The Last Wish – Vetëm gjatë vikendit në ora 15’00

276
0

I Animuar/Aventurë/Komedi; 1 orë 40 min

TEMA:

Puss in Boots zbulon se pasioni i tij për aventurën ka bërë të vetën: ai ka djegur tetë nga nëntë jetët e tij. Puss nis një udhëtim epik për të gjetur dëshirën mitike të fundit dhe për të rikthyer nëntë jetët e tij.

Rolet: Antonio Banderas, Salma Hayek, Olivia Colman, Harvey Guillen, Samson Kayo, Anthony Mendez, Ray Winstone, etj.

Regjia: Joel Crawford

https://www.PussInBootsMovie.com/

 

 

 

 

(276)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC