Home kino-abc #Playing With Fire – ne ora 16:00
  Previous Video #Call of the Wild – ne ora 18:00

#Playing With Fire – ne ora 16:00

122
0

Komedi/Familjar; 1 ore 36 min

TEMA:

Kur zjarrfikësi Jake Carson (John Cena) dhe ekipi i tij (Keegan-Michael Key & John Leguizamo) shpëtojnë tri motra nga një zjarr i egër, ata e kuptojnë se asnjë trainim nuk mund t’i përgatiste për punën e tyre më sfiduese – babagjyshit. Ndërsa përpiqen të gjejnë prindërit e fëmijëve, zjarrfikësit jetën, punën dhe madje edhe stacionin e tyre e kthejn përmbys dhe mësojnë se fëmijët – poashtu si zjarret – janë të egër dhe plot surpriza.

Rolet: John Cena, Keegan-Michael Key, John Leguizamo, Brianna Hildebrand, Dennis Haysbert,Judy Greer, etj.

Regjia: Andy Fickman

https://www.paramountmovies.com/movies/playing-with-fire

 

 

(122)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC