Home kino-abc #Peter Rabbit 2 – Në ora 15’00
  Previous Video #Black Widow – Në ora 17'00
  Next Video #LUCA – vetem gjatë vikendit në ora 13'00

#Peter Rabbit 2 – Në ora 15’00

54
0

I Animuar/Aventurë/Komedi; 1 orë 39 min

TEMA:

Tek PETER RABBIT ™ 2: Vrapimi, mashtruesi i dashur është kthyer. Bea, Thomas dhe lepujt kanë krijuar një familje të improvizuar, por pavarësisht përpjekjeve të tij më të mira, Piteri nuk mund të duket se lëkund reputacionin e tij djallëzor. Duke dalë nga kopshti, Piteri e gjen veten në një botë ku çmohet e keqja e tij, por kur familja e tij rrezikon gjithçka të vijë duke e kërkuar, Piteri duhet të kuptojë se çfarë lloj lepuri dëshiron të jetë.

Rolet: Rose Byrne, Domhnall Gleeson, David Oyelowo, Elizabeth Debicki, Margot Robbie, James Corden, etj.

Regjia: Will Gluck

https://www.peterrabbit-movie.com/

 

 

(54)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC