Home kino-abc #Nope – 11 Gusht 2022

#Nope – 11 Gusht 2022

#Nope – 11 Gusht 2022
51
0

Horror/Sci-Fi; 2 orë 15 min

Banorët e një gryke të vetmuar në brendësi të Kalifornisë dëshmojnë për një zbulim të çuditshëm dhe rrëqethës, njekohësisht ndeshen me një forcë misterioze që ndikon në sjelljen e njerëzve dhe kafshëve.

Rolet: Keke Palmer, Daniel Kaluuya, Barbie Ferreira, Ssteven Yeun, Brandon Perea, Michael Wincott, etj.

Regjia: Jordan Peele

https://www.nope.movie/

(51)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC