Home kino-abc #NOBODY – Në ora 18’00
  Previous Video #POSSESOR – Në ora 20'00
  Next Video #Raya and the Last Dragon – Në ora 16'00 (vikendit ne ora 14'00 dhe 16'00)

#NOBODY – Në ora 18’00

39
0

Aksion/Krim/Dramë; 1 orë 32 min

TEMA:

Ndonjëherë njeriu që nuk e vëreni është më i rrezikshmi nga të gjithë.

Kur dy hajdutë hynë një natë në shtëpinë e tij, Hutch nuk pranon të mbrojë veten ose familjen e tij, duke shpresuar të parandalojë dhunën serioze. Djali i tij adoleshent, Blake (Gage Munroe, The Shack), është zhgënjyer tek ai dhe gruaja e tij, Becca (Connie Nielsen, Wonder Woman), duket se tërhiqet edhe më larg.

Rolet: Bob Odenkirk, Connie Nielsen, RZA, Aleksey Serebryakov, Christopher Lloyd, etj.

Regjia: Ilya Naishuller

https://www.nobody.movie/

 

 

(39)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC