Home se-shpejti #Nightmare Alley – 20 Janar 2022

#Nightmare Alley – 20 Janar 2022

#Nightmare Alley – 20 Janar 2022
49
0

Aksion/Krim/Dramë; 2 orë 30 min

Kur karizmatikut dhe të pafatit Stanton Carlisle, i pëlqen kthjelltësia e Zeena-s dhe burri i saj mentalist Pete në një karnaval udhëtues, ai krijon një biletë të artë drejt suksesit, duke përdorur këtë njohuri të fituar rishtazi për të mashtruar elitën e pasur të shoqërisë së Nju Jorkut të viteve 1940. Me Molly-n e virtytshme besnikërisht pranë tij, Stanton komploton të mashtrojë një manjat të rrezikshëm me ndihmën e një psikiatreje misterioze, i cili mund të jetë kundërshtari i tij më i frikshëm deri më tani.

Rolet: Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette, Willem Dafoe, Richard Jenkins, Rooney Mara, Ron Perlman, Mary Steenburgen, David Strathairn, etj.

Regjia: Guillermo del Toro

https://www.searchlightpictures.com/nightmarealley/

(49)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC