Home kino-abc #Mulan – ne ora 20:00
  Previous Video #The War with Grandpa - ne ora 18:00
  Next Video #The New Mutants - ne ora 22:00

#Mulan – ne ora 20:00

61
0

Aksion/Aventurë/Dramë; 1 orë 55 min

TEMA:

Kur Perandori i Kinës lëshon një dekret që një burrë për familje duhet të shërbejë në Ushtrinë Perandorake për të mbrojtur vendin nga pushtuesit e Veriut, Hua Mulan, vajza më e madhe e një luftëtari të nderuar, vendos për të zënë vendin e babait të saj të sëmurë. Duke u maskuar si një mashkull, Hua Jun, ajo testohet në çdo hap të rrugës dhe duhet të shfrytëzojë forcën e saj të brendshme dhe të përqafojë potencialin e saj të vërtetë. Është një udhëtim epik që do ta shndërrojë atë në një luftëtar të nderuar dhe do t’i fitojë asaj respektin e një kombi mirënjohës … dhe një baba krenar.

Rolet: Ming-Na, Eddie Murphy, B.D. Wong, Miguel Ferrer, Harvey Fierstein, Beth Fowler, George Takei, etj.

Regjia: Tony Bancroft, Barry Cook

https://movies.disney.com/mulan-2020

 

(61)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC