Home se-shpejti #Morbius – 31 Mars 2022

#Morbius – 31 Mars 2022

#Morbius – 31 Mars 2022
34
0

Aksion/Aventurë/Dramë;

Një nga personazhet më bindës dhe më konfliktualë në Sony Pictures Universe of Marvel Characters vjen në ekranin e madh, perderisa fituesi i Oscar® Jared Leto shndërrohet në antiheroin enigmatik Michael Morbius. I sëmuri i rrezikshëm me një çrregullim të rrallë gjaku dhe i vendosur për të shpëtuar të tjerët që vuajnë nga i njëjti fat i tij, Dr. Morbius tenton një kumar të dëshpëruar. Ndërsa në fillim duket një sukses radikal, brenda tij shpaloset një errësirë. A do ta mposhtë e mira të keqen – apo Morbius do t’i nënshtrohet dëshirave të tij të reja misterioze?

Rolet: Jared Leto, Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris, Al Madrigal, Tyrese Gibson, etj.

Regjia: Daniel Espinosa

https://www.morbius.movie/

(34)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC