Home kino-abc #MONSTER HUNTER – në ora 18:00 dhe 20:00
  Previous Video #SOUL - Së Shpejti
  Next Video #THE MARKSMAN – në ora 16:00

#MONSTER HUNTER – në ora 18:00 dhe 20:00

32
0

Aksion/Aventurë/Fantazi; 1 orë 43 min

TEMA:

Pas botës sonë, ekziston një tjetër: një botë përbindëshash të rrezikshëm dhe të fuqishëm që sundojnë fushën e tyre me një egërsi vdekjeprurëse. Kur një stuhi rëre papritur transporton kapitenen Artemis dhe njësinë e saj në një botë të re, ushtarët tronditen kur zbulojnë se ky mjedis armiqësor dhe i panjohur është shtëpia e monstrave të stërmëdha dhe të tmerrshme imune ndaj fuqisë së tyre të zjarrit. Në betejën e tyre të dëshpëruar për mbijetesë, njësia ndeshet me Gjuetarin misterioz, aftësitë unike të të cilit i lejojnë të qëndrojë një hap përpara krijesave të fuqishme. Ndërsa Artemis dhe Hunter ngadalë ndërtojnë besimin, ajo zbulon se ai është pjesë e një ekipi të udhëhequr nga Admirali. Duke u përballur me një rrezik kaq të madh, saqë mund të kërcënojë e të shkatërrojë botën, luftëtarët trima kombinojnë aftësitë e tyre unike për t’u bashkuar për përballjen përfundimtare.

Rolet: Milla Jovovich, Tony Jaa, Tip ‘T.I.’ Harris, Meagan Good, Diego Boneta, Josh Helman, Jin Au-Yeung, Ron Perlman, etj.

Regjia: Paul W.S. Anderson

https://www.monsterhunter.movie/

 

(32)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC