Home kino-abc “DESPICABLE ME 3” 3D, vetem gjatë vikendit në ora 15:00
  Previous Video "ALL EYEZ ON ME" (Legends Never Die - Tupac Shakur)
  Next Video "CARS 3" 3D, vetem gjatë vikendit në ora 13:00

“DESPICABLE ME 3” 3D, vetem gjatë vikendit në ora 15:00

196
0

I Animuar/Aksion/Aventurë; 1 ore 36 min

TEMA

despicable_me_three_ver3_xlgGru përballet me Balthazar Bratt, një ish-yll i fëmijëris, i cili është rritur për t’u bërë i fiksuar me karakterin që luajti në vitet ’80, dhe merr pjesë në një rivalitet të vëllezërve, kur takohet me binjakët e tij simpatik, të gëzuar dhe më të suksesshëm Vëllai Dru i cili dëshiron të bashkohet me të për një veper të fundit kriminale për të vjedhur diamantin që Bratt ka vjedhur

Rolet: Steve Carell, Kristen Wiig, Benjamin Bratt, Miranda Cosgrove, Russell Brand, Steve Coogan, Ken Jeong, Elsie Fisher, Dana Gaier, Moises Arias

Regjia: Chris Renaud & Pierre Coffin

 

 

 

(196)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC