Home se-shpejti Me 28 Shtator 2017, shfaqet premiera e filmit “M O T H E R”

Me 28 Shtator 2017, shfaqet premiera e filmit “M O T H E R”

Me 28 Shtator 2017, shfaqet premiera e filmit “M O T H E R”
24
0

Dramë/Horror/Mister: 2 orë 01 min

TEMA: Marrëdhënia e një çifti testohet kur mysafirët e paftuar arrijnë në shtëpinë e tyre, duke prishur ekzistencën e tyre të qetë. MOTHER! është triller psikologjik për dashurinë, përkushtimin dhe sakrificën.

Rolet: Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris, Michelle Pfeiffer, etj.

Regjia: Darren Aronofsky

http://www.paramount.com/movies/mother

(24)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC