Home se-shpejti 28.12.2017, “The Greatest Showman”

28.12.2017, “The Greatest Showman”

28.12.2017, “The Greatest Showman”
4
0

Biografi/Dramë/Muzikë;

TEMA: “Artisti më i madh” është një himn muzikor i guximshëm dhe origjinal për lindjen e industrisë së spektaklit dhe mahnitjen që ndiejmë kur ëndrrat bëhen realitet. I frymëzuar nga ambicia dhe imagjinata e P.T.Barnum, “Artisti më i madh” tregon historinë e një vizionari që u ngrit nga hiçi për të krijuar një spektakël magjepsës që u bë një sensacion botëror. “Artisti më i madh” ka për regjisor kineastin e ri interesant, Michael Gracey, me këngë nga  fituesit e çmimit Oskar Benj Pasek dhe Justin Paul “La La Land” dhe me protagonist kandidatin për Oskar Hugh Jackman. Nw krah të tij janë kandidatja për Oskar Michelle Williams, Zendaya, Zack Efron dhe Rebecca Ferguson.

Rolet: Hugh Jackman, Michelle Williams, Zendaya, Zac Efron, and Rebecca Ferguson

Regjia: Michael Gracey

https://www.foxmovies.com/movies/the-greatest-showman

(4)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC