Home se-shpejti 28.12.2017, “JUMANJI; Welcome to the Jungle” 3D

28.12.2017, “JUMANJI; Welcome to the Jungle” 3D

28.12.2017, “JUMANJI; Welcome to the Jungle” 3D
27
0

Aksion/Aventurë/Komedi;

TEMA: Në aventurën e re Jumanji: Mirë se erdhët në xhungël, tryezat janë kthyer pasi katër të rinj në paraburgim janë thithur në botën e Jumanjit. Kur zbulojnë një video lojë të vjetër me një lojë që ata kurrë nuk kanë dëgjuar, ata menjëherë futen në lojen e xhunglës, në trupat e avatarëve të tyre, të luajtur nga Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart dhe Karen Gillan. Ajo që ata zbulojnë është se ju nuk luani vetëm Jumanji -Jumanji luan ju. Ata do të duhet të shkojnë në aventurën më të rrezikshme të jetës së tyre, ose do të gujohen përgjithmonë në lojë …

Rolet: Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan, Nick Jonas, Bobby Cannavale, etj.

Regjia: Jake Kasdan

http://www.jumanjimovie.com

(27)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC