Home se-shpejti 28.12.2017, ” C O C O ” 3D

28.12.2017, ” C O C O ” 3D

28.12.2017, ” C O C O ” 3D
22
0

I Animuar/Aventurë/Komedi; 1 orë 49 min

TEMA: Pavarësisht se gjeneratat e vjetra të familjes së tij e kanë ndaluar muzikën, Miguel ëndërron të bëhet një muzikant i suksesshëm si idhulli i tij, Ernesto de la Cruz. Me dëshpërim provon talentin e tij, kur Miguel e gjen veten në Tokën mahnitëse të të Vdekurve pas një zinxhiri misterioz të ngjarjeve. Përgjatë rrugës ai takon Hectorin, mashtrues simpatik, dhe së bashku filluan një udhëtim të jashtëzakonshëm për të zhbllokuar historinë reale që fshihet pas familjes së Miguelit.

Rolet: Anthony Gonzalez, Gael Garcia Bernal, Benjamin Bratt, Alana Ubach, Renee Victor, Edward James Olmos, etj.

Regjia: Lee Unkrich

https://www.pixar.com/feature-films/coco

(22)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC