Home se-shpejti Me 26 Tetor 2017, shfaqet premiera boterore e filmit “Happy Death Day”

Me 26 Tetor 2017, shfaqet premiera boterore e filmit “Happy Death Day”

Me 26 Tetor 2017, shfaqet premiera boterore e filmit “Happy Death Day”
34
0

Horror/Mister/Triller; 1 orë 36 min

TEMA: Blumhouse ( I njohur nga Split, Get Out, Whiplash) prodhon një thriller origjinal dhe krijues në Ditën e Gëzuar të Vdekjes, në të cilën një studente kolegji (Jessica Rothe, La La Land) rigjallëron ditën e vrasjes së saj me të dy detaje te jashtëzakonshme dhe fund të tmerrshëm derisa ajo zbulon identitetin e vrasësit të saj.

Rolet: Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine, Charles Aitken, Laura Clifton, etj.

Regjia: Christopher Landon

http://www.happydeathdaymovie.com/

(34)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC