Home se-shpejti Me 24 Gusht 2017, shfaqet premiera e filmit “BABY DRIVER”

Me 24 Gusht 2017, shfaqet premiera e filmit “BABY DRIVER”

Me 24 Gusht 2017, shfaqet premiera e filmit “BABY DRIVER”
16
0

Aksion/Krim/Muzikë; 1 orë 53 min

TEMA: Një shofer i talentuar dhe i ri (Ansel Elgort) mbështetet në rrahjen e fonogramit të tij personal për të qenë më i miri në lojë. Kur takon vajzën e ëndrrave të tij (Lily James), Foshnja sheh një shans për të kaluar hendekun e jetës se tij kriminale dhe për të bërë një largim të pastër. Por, pasi u detyrua të punojë për një bos të krimit (Kevin Spacey), ai duhet të përballet me muzikën kur një i dënuar për grabitje kërcënon jetën, dashurinë dhe lirinë e tij.

Rolet: Ansel Elgort, Kevin Spacey, Lily James, Jon Bernthal, Eiza González, with Jon Hamm and Jamie Foxx

Regjia: Edgar Wright

http://www.babydriver-movie.com/

(16)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC