Home se-shpejti Me 24 Gusht 2017, shfaqet premiera e filmit “AMERICAN MADE”

Me 24 Gusht 2017, shfaqet premiera e filmit “AMERICAN MADE”

Me 24 Gusht 2017, shfaqet premiera e filmit “AMERICAN MADE”
7
0

Aksion/Biografi/Komedi;

TEMA: Në “American Made” te Universal Pictures, Tom Cruise bashkohet me regjisorin Doug Liman I njohur nga filmat Edge of Tomorrow, Bourne Identity, Mr. and Mrs. Smith), në këtë arratisje ndërkombëtare bazuar në te dhenat e egra (dhe reale) të një mashtruesi dhe piloti te rekrutuar papritur nga CIA, për të drejtuar një nga operacionet më të mëdha të fshehta në historinë e SHBA.

Rolet: Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright, E. Roger Mitchell, Jesse Plemons, Lola Kirke, etj.

Regjia: Doug Liman

http://www.americanmademovie.net/

(7)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC