Home se-shpejti Me 23 Nentor 2017, shfaqet premiera boterore e filmit “DADDY’S HOME 2”, në ora 20:00

Me 23 Nentor 2017, shfaqet premiera boterore e filmit “DADDY’S HOME 2”, në ora 20:00

Me 23 Nentor 2017, shfaqet premiera boterore e filmit “DADDY’S HOME 2”, në ora 20:00
48
0

Komedi;

TEMA: Babai dhe nipi; Dusty dhe Brad bashkojnë forcat për ta bërë Festen e Krishtlindjeve sa me te përsosur për fëmijët. Partneriteti i tyre i sapokrijuar së shpejti do të vihet në provë kur shkolla e vjetër e Dusty, babai i fortë  dhe babai i butë i Bradit, arrijnë të kthejnë gjithcka permbys gjate pushimeve.

Rolet: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Mel Gibson, John Lithgow, Linda Cardellini, Alessandra Ambrosio

Regjia: Sean Anders

http://www.paramount.com/movies/daddy-s-home-2

(48)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC