Home kino-abc “VICTORIA AND ABDUL”, çdo ditë në ora 17:30
  Previous Video "KINGSMAN: The Golden Circle", çdo natë në ora 19:30
  Next Video "The EMOJI MOVIE" 3D, vetëm gjatë vikendit në ora 16:00

“VICTORIA AND ABDUL”, çdo ditë në ora 17:30

40
0

Dramë; 1 orë 52 min

TEMA

victoria_and_abdul_ver2_xlgHistoria e jashtëzakonshme dhe e vërtetë e një miqësie të papritur në vitet e mëvonshme të mbretëreshës Viktoria (fituesja e çmimit Oscar, Judi Dench). Kur Abdul Karim (Ali Fazal), një nëpunës i ri, udhëton nga India për të marrë pjesë në Jubileun e Artë të Mbretëreshës, ai befasohet kur gjen kënaqësi me vetë Mbretëreshën. Ndërsa Mbretëresha vë në pikëpyetje shtrëngimet e pozitës së saj të gjatë, të dy krijojnë një aleancë të pamundur dhe të përkushtuar me një besnikëri ndaj njëri-tjetrit, që familja e saj dhe rrethi i brendshëm përpiqen të shkatërrojnë. Ndërsa miqësia thellohet, Mbretëresha fillon të shohë një botë në ndryshim përmes syve të rinj dhe me gëzim e rivendos humanitetin e saj.

Rolet: Judi Dench, Ali Fazal, Eddie Izzard, Adeel Akhtar, Michael Gambon, etj.

Regjia: Stephen Frears

http://www.victoriaandabdul.co.uk/

(40)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC