Home se-shpejti 21.12.2017, “PITCH PERFECT 3”

21.12.2017, “PITCH PERFECT 3”

21.12.2017, “PITCH PERFECT 3”
20
0

Komedi/Muzikë;

TEMA: Pas fitimit të Kampionatit Botëror, Bellas e gjejnë veten të ndara dhe zbuluan se nuk ka perspektivë puna për të bërë muzikë me gojë. Por kur ato të kenë mundësinë të bashkohen për një turne jashtë SHBA, ky grup do të vijnë së bashku për të bërë disa muzikë, dhe per te marrë disa vendime të diskutueshme, për herë të fundit.

Rolet: Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld, Brittany Snow, Anna Camp, John Lithgow, DJ Khaled, Hana Mae Lee, Ruby Rose, Alexis Knapp, Chrissie Fit, Ester Dean, etj.

Regjia: Trish Sie

http://www.pitchperfectmovie.com/

(20)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC