Home kino-abc “CARS 3” 3D, vetem gjatë vikendit në ora 13:00
  Previous Video "DESPICABLE ME 3" 3D, vetem gjatë vikendit në ora 15:00

“CARS 3” 3D, vetem gjatë vikendit në ora 13:00

105
0

I Animuar/Aventurë/Komedi; 1 ore 49 min

TEMA

cars_three_ver2Blindsided eshte një gjeneratë e re e garuesve të shpejtë-flakërues, legjendari Lightning McQueen papritmas e sheh veten jashte nga sporti qe ai e do. Për t’u rikthyer në lojë, ai do të ketë nevojë për ndihmën e një teknikeje të racës së re, me planin e saj për të fituar, frymëzuar nga I famshmi Hudson i ndritshëm dhe disa kthesave të papritura. Provuar se # 95 nuk është ende, do të tes tojë zemrën e një kampioni në shtegun më të madh shtegut të Kupës së Pistonit!

Rolet: Owen Wilson, Larry the Cable Guy, Michael Caine

Regjia: John Lasseter

 

 

 

(105)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC