Home kino-abc “STAR WARS; The Last Jedi” 3D / 19:00
  Previous Video "24 Hours to Live" / 21:45
  Next Video "FERDINAND" 3D / ora 17:00

“STAR WARS; The Last Jedi” 3D / 19:00

100
0

Aksion/Aventurë/Fantazi; 2 orë 30 min

TEMA

star_wars_the_last_jedi_ver9_xlgPasi hodhi hapat e saj të parë në botën e Jedi, Rey bashkohet me Luke Skywalker në një aventurë me Leia, Finn dhe Poe që hap misterët e Forcës dhe sekretet e së kaluarës.

Rolet: Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Tom Hardy, Daisy Ridley, Andy Serkis, Benicio Del Toro, etj.

Regjia: Rian Johnson

Based on Characters by George Lucas

http://www.starwars.com/the-last-jedi/

 

 

(100)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC