Home kino-abc “FERDINAND” 3D / ora 17:00
  Previous Video "STAR WARS; The Last Jedi" 3D / 19:00

“FERDINAND” 3D / ora 17:00

91
0

I Animuar/Aventurë/Komedi; 1 orë 46 min

TEMA

ferdinand_ver3FERDINAND tregon historinë e një demi gjigant me një zemër të madhe. Pasi është cilësuar si një kafshë e rrezikshme, ai është kapur dhe larguar nga shtëpia e tij. I vendosur që të kthehet në familjen e tij, ai tubon një ekip të papërshtatshëm në aventurën e fundit. I vendosur në Spanjë, Ferdinandi dëshmon se nuk mund të gjykosh një dem nga pamja e tij.

Rolet: John Cena, Kate McKinnon, Anthony Anderson, Bobby Cannavale, Peyton Manning, Gina Rodriguez, Miguel Angel Silvestre, David Tennant, Flula Borg, Jerrod Carmichael, Daveed Diggs, Gabriel Iglesias, etj.

Regjia: Carlos Saldanha

https://www.foxmovies.com/movies/ferdinand

 

(91)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC