Home kino-abc Sot ne Kino ABC – “War for the Planet of the Apes” 3D, në ora 21:30
  Next Video Sot ne Kino ABC - "SPIDER - MAN; Homecoming" 3D, në ora 19:20

Sot ne Kino ABC – “War for the Planet of the Apes” 3D, në ora 21:30

87
0

Aksion/Aventurë/Dramë; 2 orë 20 min

TEMA

war_for_the_planet_of_the_apes_ver2_xlgNë Luftën për Planetin e Majmunëve, kapitulli i tretë i ekskluzivitetit të kritikuar, Cezari dhe majmunët e tij janë detyruar në një konflikt vdekjeprurës me një ushtri të njerëzve të udhëhequr nga një kolonel i pamëshirshëm. Pasi majmunët pësojnë humbje të paimagjinueshme, Cezari lufton me instinktet e tij të errëta dhe fillon kërkimin e tij mitik për t’u hakmarrë ndaj këtij lloji. Ndërsa udhëtimi më në fund i sjell ata ballë për ballë, Cezari dhe Koloneli përballen me njëri-tjetrin në një betejë epike që do të përcaktojë fatin e specieve të tyre dhe të ardhmen e planetit.

Rolet: Andy Serkis, Woody Harrelson, Steve Zahn, Amiah Miller, Karin Konoval, Judy Greer & Terry Notary

Regjia: Matt Reeves

 

(87)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC