Home se-shpejti Me 10 Gusht 2017, shfaqet premiera e filmit “THE DARK TOWER”

Me 10 Gusht 2017, shfaqet premiera e filmit “THE DARK TOWER”

Me 10 Gusht 2017, shfaqet premiera e filmit “THE DARK TOWER”
25
0

Aksion/Aventurë/Fantazi

TEMA: Kulla e Errët e Stephen King, eshte historia ambicioze e një prej autorëve më të famshëm në botë, qe me padurim pritet te shfaqet në ekranin e madh, me Idris Elba si Roland Deschain dhe Matthew McConaughey si Njeriu në të Zeza. Ndarja e një hakmarrjeje të lashtë, i detyron që të luftojnë deri ne vdekje në këtë betejë epike mbi fatin e Universit Gjithë-Botëror.

Rolet:  Idris Elba, Matthew McConaughey, Tom Taylor, Claudia Kim, Fran Kranz, Abbey Lee, Jackie Earle Haley

Regjia: Nikolaj Arcel

http://www.thedarktower-movie.com/site/

(25)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC