Home kino-abc “ALL EYEZ ON ME” (Legends Never Die – Tupac Shakur)
  Previous Video Sot ne Kino ABC - "SPIDER - MAN; Homecoming" 3D, në ora 19:20
  Next Video "DESPICABLE ME 3" 3D, vetem gjatë vikendit në ora 15:00

“ALL EYEZ ON ME” (Legends Never Die – Tupac Shakur)

99
0

Biografi/Dramë/Muzikë; 2 orë 19 min

TEMA

all_eyez_on_me_ver4_xlgAll Eyez on Me eshte nje kronologji mbi jetën dhe trashëgiminë e Tupac Shakur, duke përfshirë edhe ngritjen e tij si një artist hip-hop, aktor, poet dhe aktivist, si dhe burgosjen e tij ne kohë kontradiktore në Death Row Records. Kundër shanseve të pakapërcyeshme, Shakur u ngrit për t’u bërë një ikonë kulturore, karriera dhe personi i të cilëve vazhdojnë të rriten shumë pas kalimit të tij.

Rolet: Demetrius Shipp Jr., Danai Gurira, Katerian Graham, Annie ILonzeh, Dominic L. Sanatana, Jamal Woolard, etj.

Regjia: Benny Boom

http://www.alleyez.movie

 

 

(99)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC