Home se-shpejti Me 03 Gusht 2017, shfaqet premiera e filmit te animuar “EMOJI MOVIE” 3D

Me 03 Gusht 2017, shfaqet premiera e filmit te animuar “EMOJI MOVIE” 3D

Me 03 Gusht 2017, shfaqet premiera e filmit te animuar “EMOJI MOVIE” 3D
30
0

I Animuar/Aventurë/Komedi

TEMA: Filmi mbi Emojet hap botën e fshehtë që kurrë më parë nuk eshte pare brenda celularit tuaj të mençur. Fshehur brenda aplikacionit të mesazheve është Textopolis, një qytet i fuqishëm ku jetojnë të gjithë emojet tuaj të preferuar, duke shpresuar që të përzgjidhen nga përdoruesi i telefonit. Në këtë botë, çdo emoj ka vetëm një shprehje të fytyrës – përveç Genës, një emoji të bollshëm që ka lindur pa filtër dhe po shpërthen me shprehje të shumëfishta. I vendosur për t’u bërë “normal”, ashtu si emoji tjetër, Geni bën thirrje për ndihmën e miqve të tij më të mirë Hi-5 dhe të famshmit të thyesit te kodeve Jailbreak. Së bashku, ata fillojnë një “app-venture” epike përmes aplikacioneve në telefon, nepër botë të egra dhe zbavitëse, për të gjetur Kodin që do të rregullojë Gjen. Por kur një rrezik më i madh kërcënon telefonin, fati i të gjitha emojis varet nga këta tre miq të pafat që duhet të shpëtojnë botën e tyre para se të fshihen përgjithmonë.

Rolet: T.J. Miller, James Corden, Anna Faris, Sofia Vergara, Christina Aguilera, etj.

Regjia: Tony Leondis

http://www.theemoji-movie.com/

(30)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC