Home se-shpejti Me 03 Gusht 2017, shfaqet premiera e filmit “GIRLS TRIP”

Me 03 Gusht 2017, shfaqet premiera e filmit “GIRLS TRIP”

Me 03 Gusht 2017, shfaqet premiera e filmit “GIRLS TRIP”
19
0

Komedi; 2 orë 02 min

TEMA: Kur katër mikesha të gjalla – Regina Hall, Tiffany Haddish, Jada Pinkett Smith dhe Mbretëresha Latifah – udhëtojnë për në New Orleans për Festivalin vjetor të Essence-it, afërsit rindizen, anët e egra rizbulohen dhe ka mjaft vallëzime, pirje, grindje dhe romanca për të bërë Skuqjen e Madhe sa me te lehtë.

Rolet: Regina Hall, Queen Latifah, Tiffany Haddish, Larenz Tate, Kate Walsh, Mike Colter, Jada Pinkett Smith, etj.

Regjia: Malcom D. Lee

http://www.girlstripmovie.com/

(19)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC