Home kino-abc “ALADINI”, vetem gjatë vikendit ne ora 16:30

“ALADINI”, vetem gjatë vikendit ne ora 16:30

“ALADINI”, vetem gjatë vikendit ne ora 16:30
151
0

Zhanri: Muzikël për fëmijë dhe familje.

Rolet Kryesore

Aladini PosteriPrinc Morina, Anzotika Dalipi, Dren Llumnica, Ari Krasniqi, Jona Zeneli, etj…
Regjia, Teksti dhe Orkestrimi: Naim Krasniqi

 

 

 

 

 

 

 

 

(151)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC