Home se-shpejti Me 01 Nentor 2017, shfaqet premiera boterore e filmit “THOR; Ragnarok” 3D

Me 01 Nentor 2017, shfaqet premiera boterore e filmit “THOR; Ragnarok” 3D

Me 01 Nentor 2017, shfaqet premiera boterore e filmit “THOR; Ragnarok” 3D
22
0

Aksion/Aventurë/Fantastiko-Shkencor; 2 orë 10 min

TEMA: Në Studion e Marvel-it “Thor: Ragnarok”, Thor është burgosur në anën tjetër të universit pa çekiçin e tij të fuqishëm dhe e gjen veten në një garë kundër kohës për t’u kthyer në Asgard për të ndaluar Ragnarok-shkatërrimin e vendlindjes së tij dhe fundin e Qytetërimi Asgardian – në duart e një kërcënimi të ri të gjithëfuqishëm, nga Hela e pamëshirshme. Por së pari ai duhet të mbijetojë në një garë vdekjeprurëse gladiatorësh që e vë atë kundër ish aleatit dhe shokut të tij Avenger – Hulku-t të pabesueshëm!

Rolet: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Idris Elba, Anthony Hopkins, Cate Blanchett, Jeff Goldblum, Tessa Thompson, Karl Urban, Mark Ruffalo

Regjia: Taika Waititi

https://marvel.com/thor

(22)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC