Home se-shpejti #Marry Me – 10 Shkurt 2022

#Marry Me – 10 Shkurt 2022

#Marry Me – 10 Shkurt 2022
9
0

Komedi/Muzikë/Romansë; 1 orë 52 min

E mbushur me këngë origjinale të Jennifer Lopez dhe yllit botëror të muzikës latine Maluma, ‘Marry Me’ mbërrin në pranverë me Lopez duke luajtur si superyllin e muzikës Kat Valdez dhe Owen Wilson si Charlie Gilbert, një mësues matematike – dy të panjohur që pranojnë të martohen dhe më pas të njihen mes vete. Një romancë e pamundur për dy njerëz të ndryshëm që kërkojnë diçka reale në një botë ku vlera bazohet në pëlqimet dhe ndjekësit, ‘Marry Me’ është një histori moderne dashurie rreth të famshmëve, martesës dhe rrjeteve sociale.

Rolet: Jennifer Lopez. Owen Wilson, Maluma, John Bradley, Sarah Silverman, etj.

Regjia: Kat Coiro

https://www.marryme.movie/

(9)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC