Home se-shpejti #Maleficent; Mistress of Evil – 17 tetor 2019

#Maleficent; Mistress of Evil – 17 tetor 2019

#Maleficent; Mistress of Evil – 17 tetor 2019
13
0

Aventurë/Familjar/Fantazi;

“Maleficent: Misteri i së Keqes” vazhdon të hulumtojë marrëdhëniet komplekse midis zanash me brirë dhe Mbretëreshës, pasi ato formojnë aleanca të reja dhe përballen me kundërshtarë të rinj në luftën e tyre për të mbrojtur hënat dhe krijesat magjike që banojnë brenda.

Rolet: Angelina Jolie, Elle Fanning, Chiwetel Ejiofor, Sam Riley, Ed Skrein, Imelda Staunton, Juno Temple, Michelle Pfeiffer, etj.

Regjia: Joachim Ronning

https://movies.disney.com/maleficent-mistress-of-evil

(13)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC