Home se-shpejti #Lyle Lyle Crocodile – 29 Dhjetor 2022

#Lyle Lyle Crocodile – 29 Dhjetor 2022

#Lyle Lyle Crocodile – 29 Dhjetor 2022
16
0

I Animuar/Aventurë/Komedi; 1 orë 46min

Kur familja Primm shpërngulet në New York City, djali i tyre i vogël Josh përpiqet të përshtatet me shkollën e tij të re dhe miqtë e rinj. E gjithë kjo ndryshon kur ai zbulon Lyle – një krokodil këndues (Shawn Mendes) që i pëlqen banjat, havjarët dhe muzikën e shkëlqyer në papafingo të shtëpisë së tij të re. Të dy bëhen miq të shpejtë, por kur ekzistenca e Lyle kërcënohet nga fqinji i lig z. Grumps, Primm’s duhet të bashkohen me pronarin karizmatik të Lyle, Hector P. Valenti, për t’i treguar botës se familja mund të vijë nga vendet më të papritura dhe nuk ka asgjë të keqe me një krokodil të madh këngëtar dhe me një personalitet të madh.

Rolet: Shawn Mendes, Javier Bardem, Constance Wu, Winslow Fegley, Scoot McNairy, Brett Gelman, etj.

Regjia: Will Speck and Josh Gordon

https://www.lylelylecrocodile.movie/

(16)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC