Home kino-abc #Like a Boss – ne ora 20:00
  Previous Video #Fantasy Island – ne ora 22:00
  Next Video #Call of the Wild – ne ora 18:00

#Like a Boss – ne ora 20:00

59
0

Komedi; 1 ore 23 min

TEMA:
Shoqet më të mira Mel dhe Mia (Tiffany Haddish dhe Rose Byrne) po jetojnë nje jete të mirë duke drejtuar kompaninë e tyre të kozmetikës. Fatkeqësisht, ato kane mbi kokën e tyre një oferte të madhe për blerje nga një titan famëkeq i industrisë së kozmetikës Claire Luna (Salma Hayek), duke e vendosur miqësinë e përjetshme të Mel dhe Mia në rrezik

Rolet: Tiffany Haddish, Rose Byrne, Salma Hayek, Billy Porter, Jennifer Coolidge, Ari Graynor, Natasha Rothwell, Jessica St. Clair and Karan Soni.

Regjia: Miguel Arteta

http://www.LikeABossMovie.com

 

 

(59)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC