Home se-shpejti #Last Night in Soho – 04 Nëntor 2021

#Last Night in Soho – 04 Nëntor 2021

#Last Night in Soho – 04 Nëntor 2021
13
0

Dramë/Horror/Mister; 1 orë 56 min

Në trillerin psikologjik të regjisorit të mirënjohur Edgar Wright, Eloise, një stiliste aspirante e modës, është në gjendje misterioze të hyjë në vitet 1960 ku takon një këngëtare verbuese, Sandie. Por magjepsja nuk është e gjitha siç duket dhe ëndrrat e së kaluarës fillojnë të shpërthejnë dhe të copëtohen në diçka shumë më të errët.

Rolet: Anya Taylor-Joy, Thomasin McKenzie, Matt Smith, Terence Stamp, etj.

Regjia: Edgar Wright

https://www.focusfeatures.com/last-night-in-soho

(13)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC