Home kino-abc #Last Christmas – ne ora 18:00, 20:00 dhe 22:00
  Next Video #Frozen 2 (3D) – çdo ditë ne ora 16:00 (gjate vikendit ne ora 14:00 dhe 16:00)

#Last Christmas – ne ora 18:00, 20:00 dhe 22:00

167
0

Komedi/Dramë/Romansë; 1 orë 42 min

TEMA:

Kate (Emilia Clarke) sillet rreth Londrës, dhe shoqërohet nga një sërë vendimesh të këqija të shoqëruara nga kambanat në këpucët e saj, një tjetër pasojë irrituese nga puna e saj si një kukudh në një dyqan Krishtlindjesh gjatë gjithë vitit. Tom (Henry Golding) duket të jetë i vërtetë kur ai hyn në jetën e saj dhe fillon të shohë kaq shumë pengesa të Kate. Ndërsa Londra ne kete kohe shndërrohet në vendin më të mrekullueshem të vitit, asgjë nuk funksionon për këta të dy. Por ndonjëherë, ju duhet ta lini borën të bjerë aty ku mundet, ju duhet të dëgjoni zemrën tuaj … dhe ju duhet të keni besim.

Krishtlindjet e fundit përmbajnë muzikën e George Michael, duke përfshirë klasikën e pushimeve të hidhura në titullin e filmit.

Rolet: Emilia Clarke, Henry Golding, Michelle Yeoh, Emma Thompson, etj.

Regjia: Paul Feig

https://www.lastchristmasmovie.com/

 

(167)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC