Home kino-abc #Lassie Come Home – ne ora 14:00
  Previous Video #Wasp Network – ne ora 16:00
  Next Video #Trolls World Tour - ne ora 12:00

#Lassie Come Home – ne ora 14:00

39
0

Aventurë/Dramë/Familjar; 1 orë 36 min

TEMA:

Miku më i mirë i Flo është Collie Lassie i tij. Kur familja e tij është e detyruar ta dhurojë qenin, Flo është i thyer nga zemra. Por Lassie nuk ndahet lehtësisht nga Flo dhe fillon një udhëtim aventuresk nëpër Gjermani, një udhëtim prapa për tek miku i saj i dashur Flo.

Rolet: Nico Marischka, Sebastian Bezzel, Anna Maria Mühe, Matthias Habich, Bella Bading

Regjia: Hanno Olderdissen

Based on the Children’s Novel of the same name by Eric Knight

 

 

 

(39)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC