Home kino-abc #Knock At The Cabin – Në ora 21’00
  Next Video #ADNAN KAFAZI - Në ora 19'00

#Knock At The Cabin – Në ora 21’00

53
0

Horror/Mister/Triller; 1 orë 40 min

TEMA:

Ndërsa pushonin në një kabinë të largët, një vajzë e re dhe prindërit e saj merren peng nga katër të panjohur të armatosur, të cilët kërkojnë që familja të bëjë një zgjedhje të paimagjinueshme për të shmangur apokalipsin. Me akses të kufizuar në botën e jashtme, familja duhet të vendosë se çfarë beson para se të humbasë gjithçka.

Bazuar në romanin e vitit 2018 “Kabina në fund të botës” nga Paul Tremblay

Rolet: Dave Bautista, Jonathan Groff, Ben Aldridge, Nikki Amuka-Bird, Kristen Cui, Abby Quinn, Rupert Grint, etj.

Regjia: M. Night Shyamalan

https://www.knockatthecabin.com/

 

(53)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC