Home se-shpejti #I Wanna Dance With Somebody – 22 Dhjetor 2022

#I Wanna Dance With Somebody – 22 Dhjetor 2022

#I Wanna Dance With Somebody – 22 Dhjetor 2022
28
0

Biografi/Dramë/Muzikë;

Festimi i gëzueshëm, emocional, zemërthyer i jetës dhe muzikës së Whitney Houston, një prej këngëtareve më të mëdha të muzikës R&B të të gjitha kohërave. Ndjekja e rrugëtimit të saj nga errësira në superyll muzikor. Nga vajza e korit të Nju Xhersit në një nga artistet më të shitura dhe më të shpërblyera të të gjitha kohërave, audienca është marrë në një udhëtim frymëzues, prekës dhe kaq emocionues përmes jetës dhe karrierës së Hjuston-it, me performanca që ndalojnë shfaqjen dhe një kolonë zanore nga hitet më të dashura të ikonës siç nuk i keni dëgjuar kurrë më parë. Nuk doni të kërceni?

Rolet: Naomi Ackie, Stanley Tucci, Ashton Sanders, Tamara Tunie, Nafessa Williams, Clarke Peters, etj.

Regjia: Kasi Lemmons

https://www.iwannadancewithsomebody.movie/

(28)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC