Home kino-abc #Hobbs & Shaw, çdo ditë në ora 19:15
  Previous Video #Once Upon A Time In Hollywood, çdo natë në ora 21:30
  Next Video #Good Boys, ne ora 17:30

#Hobbs & Shaw, çdo ditë në ora 19:15

70
0

Aksion/Aventurë/Triller; 2 orë 15 min

 

TEMA:

I ligjshmi Luke Hobbs dhe i deformuari Deckard Shaw formojnë një aleancë të pamundur kur një shejtan i zgjeruar në mënyrë kibernetike kërcënon të ardhmen e njerëzimit.

 

Rolet: Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby, Helen Mirren, etj.

Regjia: David Leitch

 

https://www.hobbsandshaw.com/

 

 

(70)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC