Home se-shpejti #Halloween Ends – 13 Tetor 2022

#Halloween Ends – 13 Tetor 2022

#Halloween Ends – 13 Tetor 2022
15
0

Horror/Triller;

Katër vjet pas ngjarjeve të Halloween Kills, Laurie po jeton me mbesën e saj Allyson dhe po përfundon shkrimin e kujtimeve të saj. Michael Myers nuk është parë që atëherë. Laurie, pasi lejoi spektrin e Michael të përcaktojë dhe drejtojë realitetin e saj për dekada, ka vendosur të çlirohet nga frika dhe tërbimi dhe të përqafojë jetën. Por kur një i ri, Corey Cunningham, akuzohet për vrasjen e një djali që po kujdesej për fëmijë, ndez një kaskadë dhune dhe terrori që do ta detyrojë Laurie të përballet më në fund me të keqen që ajo nuk mund ta kontrollojë, një herë e përgjithmonë.

Rolet: Jamie Lee Curtis, Andi Matichak, James Jude Courtney, Will Patton, Rohan Campbell, Kyle Richards, etj.

Regjia: David Gordon Green

https://www.halloweenmovie.com/

(15)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC