Home kino-abc #Ghostbusters Afterlife – Në ora 16’00
  Previous Video #Resident Evil; Welcome to Raccoon City – Në ora 18’00
  Next Video #Clifford The Big Red Dog – Çdo ditë në ora 14’00

#Ghostbusters Afterlife – Në ora 16’00

53
0

Komedi/Fantazi; 2 orë 04 min

TEMA:

Në Ghostbusters: Afterlife, kur një nënë beqare dhe dy fëmijët e saj mbërrijnë në një qytet të vogël, ata fillojnë të zbulojnë lidhjen e tyre me ghostbusters origjinal dhe trashëgiminë e fshehtë që gjyshi i tyre la pas. Filmi është shkruar nga Jason Reitman & Gil Kenan.

Rolet: Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Annie Potts, Paul Rudd, etj.

Regjia: Jason Reitman

https://www.ghostbusters.com/

 

 

 

 

(53)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC