Home se-shpejti #Ghostbusters Afterlife – 18 Nëntor 2021

#Ghostbusters Afterlife – 18 Nëntor 2021

#Ghostbusters Afterlife – 18 Nëntor 2021
7
0

Komedi/Fantazi;

Në Ghostbusters: Afterlife, kur një nënë beqare dhe dy fëmijët e saj mbërrijnë në një qytet të vogël, ata fillojnë të zbulojnë lidhjen e tyre me ghostbusters origjinal dhe trashëgiminë e fshehtë që gjyshi i tyre la pas. Filmi është shkruar nga Jason Reitman & Gil Kenan.

Rolet: Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Annie Potts, Paul Rudd, etj.

Regjia: Jason Reitman

https://www.ghostbusters.com/

(7)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC