Home se-shpejti #FRIENDSGIVING – Së Shpejti

#FRIENDSGIVING – Së Shpejti

#FRIENDSGIVING – Së Shpejti
7
0

Komedi/Dramë; 1 orë 35 min

Abby po pret e qetë dhe me padurim ditën e Falënderimeve me shoqen e saj më të mirë Molly. Por planet e miqve për një darkë të qetë të gjelit të detit shkojnë në tym kur atyre u bashkohet i dashuri i ri i Molly dhe nëna e saj e shkëlqyer. Kjo është një recetë për një festë komikisht kaotike që askush nuk do ta harrojë kurrë – edhe nëse ata do të donin!

Rolet: Malin Akerman, Kat Dennings, Jane Seymour, Jack Donnelly, Aisha Tyler, Ryan Hansen, Deon Cole, Chelsea Peretti, etj.
Regjia: Nicol Paone

(7)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC