Home se-shpejti #FREAKY – Së Shpejti

#FREAKY – Së Shpejti

#FREAKY – Së Shpejti
53
0

Komedi/Horror/Triller; 1 orë 41 min

TEMA: Shtatëmbëdhjetë vjeçarja Millie Kessler thjesht po përpiqet të mbijetojë në sallat e etura për gjak të Blissfield High dhe mizorinë e turmës popullore. Por kur ajo bëhet shënjestra më e re e The Butcher, vrasësi serik famëkeq i qytetit të saj, mosha bëhet shqetësimi më i vogël i saj.

Rolet: Vince Vaughn, Kathryn Newton, Celeste O’Connor, Misha Osherovich, Uriah Shelton, Dana Drori, Katie Finneran, Alan Ruck, etj.

Regjia: Christopher Landon

https://www.freaky.movie/

(53)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC