Home kino-abc #Fast & Furious 9 – Në ora 18’00 dhe 20’30
  Next Video #CRUELLA – Çdo ditë në ora 16'00

#Fast & Furious 9 – Në ora 18’00 dhe 20’30

53
0

Aksion/Aventurë/Krim; 2 orë 25 min

TEMA:
Pavarësisht sa shpejt jeni, askush nuk ia kalon të kaluarës.

F9 është kapitulli i nëntë në Fast & Furious Saga, i cili ka duruar për dy dekada dhe ka fituar më shumë se 5 miliardë dollarë në të gjithë botën.

Dom Toretto (Vin Diesel) po bën një jetë të qetë jashtë rrjetit me Lettin dhe djalin e tij Brianin e vogël, por ata e dinë se rreziku qëndron gjithmonë mbi horizontin e tyre paqësor. Këtë herë, ai kërcënim do ta detyrojë Dom të përballet me mëkatet e së kaluarës së tij nëse do të shpëtojë ata që i do më shumë. Ekipi i tij bashkohet për të ndaluar një komplot shkatërrues botëror të udhëhequr nga vrasësi më i aftë dhe shoferi me performancën më të lartë që kanë hasur ndonjëherë: një njeri i cili gjithashtu ndodh të jetë vëllai i braktisur i Dom, Jakob.

Rolet: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, John Cena, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel and Sung Kang, with Oscar® winner Helen Mirren and Oscar® winner Charlize Theron.

Regjia: Justin Lin

http://www.thefastsaga.com/

 

(53)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VAZHDON SHFAQJA E FILMAVE NË – Kino ABC